Tüm bu işlemlerin sonunda, kesimhane bölümünde İslami kurallara uygun olarak ilk kesim işlemi gerçekleştirilir. Kesilen piliçler, yüksek teknolojiye sahip makinelerde otomatik olarak işlenir. Üretimin her aşamasında gıda mühendisleri ve veteriner hekimlerin denetiminde olan tesiste, piliçler karkas ete dönüştürülür, parçalanır, ambalajlanır, etiketlenir ve dinlendirilmek üzere soğuk hava depolarına alınır.
Göynük Kesimhane
Göynük Kesimhanemizin kapasitesi saatte 10.000 adet olup, günlük 150.000 adet kesim yapılmaktadır. Kesimhanemiz vardiya sistemiyle çalışmakta, 2 vardiyada kesim yapılırken, 1 vardiyada temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirilmektedir. Kesimhanemizde temizlik ve hijyen en önemli faktörlerdir. Kesimhanemiz HACCP, TSE, ISO belgelerine sahip olup, Avrupa Birliği Ön İzin Belgesi'ne de sahiptir. Üretim aşamaları gıda mühendislerimiz ve veteriner hekimlerimiz tarafından sürekli kontrol edilmektedir. Kesimhanemizde kesim, parçalama, şarküteri ve ileri işlenmiş ürünler departmanları bulunmaktadır ve her damak tadına uygun bir ürün mutlaka bulunmaktadır. Kesimhanemizde çevre bilinci tam anlamıyla uygulanmakta, arıtma sonrası sular tarımda ve temizlikte kullanılmaktadır.
Bolu Kesimhane
Bolu Kesimhanemizin kapasitesi de saatte 10.000 adet olup, günlük 150.000 adet kesim yapılmaktadır. Bu kesimhanemiz de vardiya sistemiyle çalışmakta, 2 vardiyada kesim yapılmakta, 1 vardiyada ise temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri yapılmaktadır. Temizlik ve hijyen burada da en önemli unsurlardan biridir. Bolu Kesimhanemiz HACCP, TSE, ISO belgelerine sahip olup, Avrupa Birliği Ön İzin Belgesi'ni de almıştır. Üretim aşamaları gıda mühendisleri ve veteriner hekimler tarafından sürekli denetlenmektedir. Bu kesimhanemizde kesim ve parçalama departmanları bulunmakta olup, çevre bilinci burada da tam anlamıyla gözetilmektedir. Arıtma sonrası sular tarımda ve temizlikte kullanılmaktadır.